Productinformant nodig?
Onze receptiemedewerkers
zorgen voor een warm onthaal en een vlotte registratie
Onze onthaal- en receptiemedewerker
zorgt voor een warm onthaal en een vlotte registratie
Voor een nieuwe campagne of lancering
van een product, vraag naar onze promotoren.

klant aan het woord: Mini BE

Tijdens het afgelopen Autosalon waren op de stand van autoconstructeur Mini liefst 15 medewerkers van Hostess-Select actief. Voor de bemanning van de bezoekersbalie, de bar, de presentatie van de auto’s en de opmaak van aankoopoffertes werd mede een beroep gedaan op medewerkers van Hostess-Select.

Veerle Vermant, Marketing Events & CRM manager bij Mini was na afloop bijzonder gelukkig met de prestaties van het Hostess-Select team. “De Brussels Motorshow is elk jaar het belangrijkste evenement voor Mini. We zetten telkens alles op alles om Mini te laten schitteren. We reserveerden een stand van liefst 695 m². Deze editie was bovendien extra belangrijk omdat we een Europese première op de stand hadden: de gloednieuwe Mini Cabrio die vanaf maart bij de dealers staat.

“De beursstand werd bemand met onze eigen mensen, met stagiairs en ook met ingehuurde hosts en hostessen. Voor die laatste deden we een beroep op Hostess-Select die in totaal 15 mensen afvaardigde”, verduidelijkt Veerle Vermant.
“Zij zorgden voor twee hostessen aan de ontvangstbalie, twee barmedewerkers en daarnaast ook krachten die als informant ingezet werden en tenslotte ook nog 4 offertemakers. Informanten zijn hosts of hostessen die de bezoekers en potentiële klanten uitgebreid informeren over een bepaald model en hen trachten te overtuigen om een offerte te laten maken voor de wagen. Elke informant krijgt een of meerdere modellen toegewezen.
Vooraf worden alle medewerkers grondig opgeleid zodat ze de bezoekers perfect kunnen helpen of inlichten over de eigenschappen van een model. Tegelijk krijgen ze ook een verkoopsopleiding om de klanten te overtuigen een offerte te laten maken. Het gaat om een zeer degelijke en complete opleiding tijdens de drie dagen voor de beurs. We vinden het heel belangrijk dat iedereen op onze stand een professionele uitstraling heeft, dat ze de bezoekers correcte info geven en dat ze ook altijd enthousiast en vriendelijk zijn, tien dagen lang”, aldus mevrouw Vermant.

Een mooie uitdaging dus voor teamleider Sarah Goossens en haar veertienkoppig team. Dankzij een goede selectie en een perfecte opvolging werd het een succes. Veerle Vermant toonde zich na afloop heel tevreden: “De samenwerking met Hostess-Select verliep uitstekend. Ze gaan heel gedreven tewerk en het valt op dat ze goed luisteren naar onze noden. Voor elke functie die we zoeken wordt een uitgebreide jobbeschrijving gemaakt. Die jobs werden bovendien uitstekend ingevuld. Het volledige team kweet zich uitstekend van de taak.
Sarah Goossens van Hostess-Select is tijdens de volledige beurs aanwezig en volgt alles op de voet, ze zorgt er mee voor dat iedereen gemotiveerd is. Er was echt spraken van een positieve vibe op onze stand, mede dankzij Hostess-Select. Ook het volledige Hostess-Select team op kantoor, met onder meer Mieke Alderweireldt en Jolien Rasschaert hadden een onmisbaar aandeel in het succes, want zij bekommerden zich de weken voordien over de selecties, de presentaties bij de klant en een goede briefing van het team. We zijn dus heel tevreden en zijn van plan ook in de toekomst nog met hen samen te werken.”

Steven Segaert, informant op de Mini stand”
Ik werk al vier jaar voor Hostess-Select en word vooral ingeschakeld op grote evenementen zoals Batibouw of de Brussels Motorshow. Ik was informant, onder meer van de Countryman en de Mini John Cooper Works. De uitstekende ondersteuning en de motiverende en aangename sfeer blijven mij bij.
Bij Hostess-Select word je altijd correct en goed begeleid, bovendien met persoonlijke en vriendelijke contacten en alles wordt nadien ook correct afgehandeld.”

Valerie Deryckere , informant op de Mini stand
“Als informant was ik verantwoordelijk voor de nieuwe Mini Cabrio, een echte beursprimeur. De sfeer op de stand was heel aangenaam en je kon echt goed werken dankzij de voorafgaande opleiding. We werden heel goed en attent begeleid. Dat zorgt ervoor dat je het beste van jezelf kan geven. Ik werk graag voor Hostess-Select. Ik waardeer vooral de heldere en open communicatie en de eerlijke en correcte benadering.”

HostessSelect_Logo_Black
Ontvang jouw persoonlijke offerte.